Den Otter

Over ons

Woninginrichting Den Otter “Wij zijn Yvonne en Ton den Otter, eigenaar van den Otter woninginrichting. Samen zorgen wij ervoor dat elke klant optimaal wordt geholpen. Ons doel is om voor iedereen de eigen woondroom te realiseren, door een goed advies, het gebruik van de juiste materialen en een perfecte installatie. En als het nodig is dan verlenen wij ook direct de juiste service. Zodat u onbezorgd kunt blijven genieten van het nieuwe interieur.Wij bezoeken regelmatig (vak) beurzen en lezen woonbladen, vaktijdschriften e.d. Zij vinden wij ook nieuwe inspiratie, die we graag doorgeven aan onze klanten. En we vinden het een mooie uitdaging om de nieuwste stoffen en technieken ook bij onze klanten in huis toe te passen.Onze winkel is gebouwd als een echte huiskamer, met een grote tafel om gezellig bij te praten. Zo ontvangen wij u graag. Onder het genot van een kop koffie of thee nemen we uitgebreid de tijd om uw woonwensen te bespreken en dan met voorstellen te komen die daarbij passen. Uiteraard is het altijd mogelijk dit op tijden te doen die u uitkomen.

Ons bedrijf Den Otter woninginrichting regelt het totale traject van advies tot en met installatie. Dit is mogelijk doordat wij alleen maar werken met vakmensen. Zowel voor advies als voor het installeren zijn wij zeer ervaren en hebben wij ruime kennis over producten en de verwerkingswijze. Uiteraard laten wij ons regelmatig op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen en de laatste installatietechnieken, zodat alle klanten hiervan ook weer profiteren.Onze collectie is zorgvuldig samengesteld. Zo werken wij met bekende kwaliteitsmerken als Luxaflex, Designers Guild, Artelux, Desso, Parade, Sunway, Artelux ….

Voor consumenten in o.a. Vught, Sint-Michielsgestel. Helvoirt en Cromvoirt zijn wij inmiddels een vertrouwd adres. Voor het vernieuwen van het interieur, maar ook voor het vervangen van verouderde producten in huis. Wij komen graag bij u in huis om het beste advies te kunnen geven. Welke stoffen, kleuren, materialen passen het beste bij u in huis. En op welke wijze kunnen wij dit het beste installeren ? Dat zijn vragen, waar wij graag antwoord op geven.Wij zijn trots op ons bedrijf en willen deze trots graag met u delen. U kunt altijd een afspraak maken of gewoon bij ons langs komen. Iedereen is van harte welkom !

Kom langs voor een kennismaking ! Of kijk eens binnen

GeschiedenisWoninginrichting Den Otter
De historie van Den Otter woninginrichting gaat helemaal terug naar 1928. Toen begon Marinus den Otter in de Dorpsstraat in Vught een winkel en bood hij zichzelf aan als behanger, stoffeerder en woninginrichter. Tapijt, gordijnen, behang etc. werden toen al aan de consumenten in Vught en omgeving verkocht!

Lees meer op over onze historie.10 reden om langs te komen


Woninginrichting Den OtterDen Otter zorgt voor een optimale service naar de klanten. Om dat goed te kunnen uitleggen hebben we simpelweg een overzicht gemaakt van de 10 redenen om langs te komen. Als u hier klikt dan kunt u deze rustig bekijken. En uiteraard kunnen we die altijd persoonlijk toelichten.

Privacy