Collectie

Bekijk onze veelzijdige collectie

Onze collectie bestaat uit een zorgvuldig samengestelde mix van type producten, kleuren, smaken en met een bepaalde functie. Daarmee zijn wij in staat om alle woonwensen te realiseren voor ieders smaak en budget. Deze kunt u uiteraard vinden in onze woonwinkel te Vught. Daar kunt u o.a. de volgende producten aantreffen:

Gordijnen. Van doorzichtig tot volledig verduisterend. Van kamerhoog tot fraaie drukstoffen. Wij hebben een grote collectie gordijnstoffen, voor iedere woonwens. En natuurlijk zorgen wij ervoor dat deze perfect worden geconfectioneerd en/of gevoerd, zodat deze thuis perfect hangen. In onze collectie hebben we o.a. de merken Designers Guild, De Ploeg, Artelux, Kobe, Eijffinger, Vadain, Vadain Else, Designs of the Time, Kendix, Equipo DRT
meer informatie
Woninginrichting Den Otter
Raamdecoratie. In vele vormen en voor alle type ramen. Er is geen raam dat wij niet van de juiste raamdecoratie kunnen voorzien. Jaloezieën, Rolgordijnen, Vouwgordijnen, Plisségordijnen, Lamellen, Duo rolgordijnen etc etc. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie van basis tot exclusief. En daarmee kunnen we alles maken wat u wilt. Wij leveren o.a. Sunway, Luxaflex, Wood & Washi en Velux.
meer informatie
Woninginrichting Den Otter
Vloeren. Naast raambekleding kunnen wij u ook voorzien van vloerkleden, helemaal op maat gemaakt en samengesteld. Voor de mogelijkheden adviseren wij u graag in onze winkel. In onze collectie bevinden zich o.a. de merken Van Besouw, Desso, Parade, Bonaparte, Jabo, Cunera en Brink en Campman
Woninginrichting Den Otter
Shutters zijn ooit bedacht door de oude Grieken om de hoeveelheid zonlicht in huis te regelen. Maar ook hier zijn ze niet meer weg te denken. Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Ze zijn sfeervol, functioneel en makkelijk in het onderhoud. Creëer uw eigen sfeer met onze uitgebreide collectie lak- en beitskleuren, lamellen in verschillende breedtes en standaard verzonken scharnieren.Wij zijn inmiddels volledig opgeleid tot specialist in dit product en hebben ook al meerder jaren ervaring met de installatie ervan. Wij zijn exclusief dealer van het bekende merk Jasno.
meer informatie
Woninginrichting Den Otter
Horren. U wilt graag het ongedierte buiten houden. Zowel bij openslaande deuren als bij ramen die opengaan. Dit kunnen wij perfect voor u regelen met onze volledige collectie horren. Voor elk type raam, deur en wens die er is. Wij zorgen ervoor dat u onbezorgd kan genieten van het mooie weer buiten, zonder de nadelen van insekten die naar binnen komen. Wij meten de maten bij u thuis en zorgen ook voor perfecte montage.
meer informatie
Woninginrichting Den Otter
ELEKTRISCHE BEDIENING. Wist u dat veel producten elektrisch bediend kunnen worden? Zo is er een elektrische gordijnrail mogelijk die uw gordijnen open en dicht laat gaan ook als u op vakantie bent. Natuurlijk kan een jaloezie, rolgordijn, silouette, plisse en duette ook met een motor voorzien worden en open en dicht gaan zoals u dat wenst.
meer informatie
Woninginrichting Den Otter